NIEUW: PANDA Safety sneakers!

Twee hoge en twee lage S3 veiligheidssneakers

De trendy sneakers, met casual en modern design, zijn gemaakt van fijn nerfleder en beschikken over een effectief antislipsysteem dankzij absorptie-elementen. De binnenvoering is ultra ademend en gemaakt van slijtvast microfiber dat snel vocht absorbeert. Verder zorgen de schokdemping, de gevoerde tong, de steun voor de voetboog en de optimale afvoer van warmte en kou voor ultiem draagcomfort. Tevens biedt het hoge model sneaker ook bescherming aan de achillespees en de enkels.

Nieuw in 2019

Red Connect Touch Screen Gloves

Ook dit jaar komt KIXX met een nieuwe innovatie op het gebied van tuinhandschoenen. Je telefoon bedienen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met handschoenen aan! Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie over het product of de actie!

Ken jij de nieuwe Techo Line al?

Bekijk de modellen in de leaflet

Panda komt met een gehele nieuwe lijn veiligheidsschoenen: de Techo line! Bekijk nu de nieuwe schoenen in de folder. Neem bij interesse contact op met jouw accountmanager. Let op: het gaat hier om bruto adviesverkoopprijzen.

Customer Service

Wij geven je graag advies

LAAT JE INSPIREREN!

Ontvang de beste acties in je mail

Wil jij de acties voortaan gemakkelijk en snel in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis er geen één!