Bestel voortaan eenvoudig zelf online in onze B2B SHOP!

Bestel voortaan eenvoudig zelf online in onze B2B SHOP!

Met trots introduceren wij onze B2B shop. Voortaan kun je hier eenvoudig en snel jouw order plaatsen en volgen. Met de B2B shop (hierna B2B) hebben wij een nieuw kanaal gecreëerd om het bestelproces efficiënter en gemakkelijker te maken voor jou als klant. De B2B brengt met zijn handige features veel voordelen met zich mee. Alles om zelfstandig orders te kunnen plaatsen en het proces te kunnen volgen zónder tussenkomst van onze medewerkers.

 

Voorraad & levertijd

Bekijk snel en gemakkelijk de voorraad van het door jou gewenste product. Op de B2B vind je realtime informatie. Zo heb je nog beter inzicht en kun je jouw klanten optimaal bedienen. De voorraad is in te zien voor zowel ons magazijn in Bergambacht, als voor ons magazijn in Praag. Per product en per order is direct te zien wat de levertijd is.

 

Bestellen & geschiedenis

Geplaatste orders volg je gemakkelijk in ‘Mijn orders’. Hier zie je exact hoe ver jouw order al is verwerkt. Ook hier wordt gebruik gemaakt van realtime informatie. Je bestelgeschiedenis inzien? Ook dit doe je moeiteloos met de B2B.

 

Betalingen & facturen

Zowel betaalde, als openstaande facturen vind je in het handige overzicht op de B2B. Zo zie je bijvoorbeeld meteen of er nog openstaande facturen zijn en wat de details hiervan zijn.

 

Vooruitzicht B2B

Uiteraard zullen wij de B2B blijven ontwikkelen. Zo zijn wij er nu mee bezig om ook documenten beschikbaar stellen. Denk hierbij aan de catalogus, bruto prijslijsten, conformiteitsverklaringen, EAN lijsten etc. Wij houden je hiervan op de hoogte.

 

Wij verwelkomen je graag op onze B2B. Klik op de link om meteen toegang te krijgen tot de B2B. Heb je als bestaande klant nog geen inloggegevens? Klik dan op de andere link om deze meteen aan te vragen.