ASSENT Werkkleding

ASSENT Werkkleding

ASSENT wordt gedragen door vakmannen door heel Europa. Sinds de jaren 90 werkt ASSENT samen met vakmannen uit de meest uiteenlopende vakgebieden: van metselaars en schilders tot timmermannen en doe-het-zelvers.

Door vakmannen te observeren en naar hun mening te vragen, hebben zij werkkleding ontworpen die aan hun wensen en eisen voldoet. De kleding is hierdoor gebaseerd op eerlijk onderzoek en real life situaties. Tijdens het ontwikkelen van de collectie hebben zij rekening gehouden met drie belangrijke factoren:

1. Comfort & ontwerp

De maten van Assent gaan tot 3XL. De werkbroeken hebben aanpasbare beenlengtes en een elastische tailleband. De werkkleding past hierdoor voor iedereen.

2. Duurzaamheid

De werkkleding van Assent heeft drievoudig gestikte naden en versterking op slijtagepunten. Als er niets bijzonders gebeurd, gaat de werkkleding van Assent voor jaren mee.

3. Flexibiliteit

De multifunctionele zakken en de hamerlus voor je gereedschap zijn zo verwerkt dat je er geen last van hebt tijdens je werkzaamheden.

ASSENT is, naast SafeWorker en KIXX, een eigen merk van Cerva, groothandel in PBM. Klik hier om naar de collectie van ASSENT te gaan. Wil je graag persoonlijk advies over de collectie? Neem dan contact met ons op of stuur ons een berichtje via de LiveChat.