Best verkochte ASSENT artikelen

Best verkochte ASSENT artikelen

ASSENT is gespecialiseerd in werkkleding voor vakmannen als vloerleggers, tegelzetters, schilders, timmermannen en loodgieters. In de collectie vind je dan ook werkbroeken, werkshirt en -truien, jassen & accessoires. Benieuwd naar de bestverkochte artikelen van dit moment? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

#3 MILLER T-SHIRT

Dit comfortabele katoenen T-shirt heeft een stoere print en is geschikt voor vele situaties; tijdens het werk, maar ook in de tuin.

Dit werkshirt biedt kwaliteit én comfort; het is 100% katoen en het heeft een licht gewicht van 180 g/m². Dankzij de goede vochtopnemendheid krijg je het niet te warm in dit shirt. Het shirt is ook beschikbaar in het wit.

#2 REIMS KNIEBESCHERMER

Deze kniebeschermers zijn dé perfecte aanvulling op ASSENT werkbroeken en overalls. Deze kniebeschermers plaats je namelijk gemakkelijk in de broeken en overalls. De flexibele kniekussens zijn van kunststof en ze zijn eenvoudig op maat te knippen.

#1 TIMARU T-SHIRT

Het Timaru werkshirt is erg geliefd onder de vakmannen. Het neemt goed vocht op, waardoor je het niet snel warm krijgt. Dit shirt kan de meest uitdagende werkomgevingen aan en blijft zijn vorm behouden. De stof is 100% katoen en weegt 180 g/m². Dit zorgt ervoor dat het werkshirt van hoge kwaliteit is en erg comfortabel zit.

Het shirt is voorzien van een mooie print op de voorkant en is ook beschikbaar in antraciet.

ASSENT is, naast SafeWorker en KIXX, een eigen merk van Cerva, groothandel in PBM. Klik hier om naar de collectie van ASSENT te gaan. Wil je graag persoonlijk advies over de collectie? Neem dan contact met ons op of stuur ons een berichtje via de LiveChat.