Best verkochte gehoorbescherming

Best verkochte gehoorbescherming

Gehoorkappen, oordoppen of gehoorkappen met helmbevestiging? Hoe bescherm jij je oren? Het ruime assortiment van Ear Defender bestaat uit hoogwaardige modellen gehoorbeschermers en oordoppen. Benieuwd naar de bestverkochte gehoorbescherming van Ear Defender? Hieronder vind je onze top 3 populairste gehoorbescherming van dit moment.

#3 ED COMFORT PLUG DETECT

Deze oordoppen met koord zijn voor eenmalig gebruik. Ze zijn gemaakt van zacht blauw PU schuim zodat ze eenvoudig ingebracht kunnen worden. Het ergonomische design heeft een zeer hoog comfort en is geschikt voor de levensmiddelensector.

Dempingsniveau: SNR 37 – hoge demping

#2 ED 1H EAR DEFENDER

Deze niet-geleidende gehoorkap heeft een stabiele, telescopisch verstelbare hoofdbeugel. Het hoofdkussen is zacht en breed voor optimaal comfort en de oorkussens zijn met schuim gevuld en vervangbaar. Het lage stijgbeugel design zorgt ervoor dat het klemrisico in nauwe ruimtes vermindert.

Dempingsniveau: SNR 26 – lage demping

#1 ED 2H EAR DEFENDER

Deze niet-geleidende gehoorkap heeft dezelfde eigenschappen als de ED 1H gehoorkap. Het verschil tussen beide is dat de 2H gehoorkap een hoger dempingsniveau heeft om nog beter te beschermen in omgevingen met nog grote risico’s op gehoorschade. Ook heeft deze gehoorkap een andere kleur.

Dempingsniveau: SNR 30 – gemiddelde demping

Benieuwd naar de gehele Ear Defender collectie? Bekijk hier de leaflet!

Wil je graag de top 5 van een andere categorie? Laat het ons weten!