Panda Safety werkschoenen

Panda Safety werkschoenen

Aandacht voor detail, industriële verduurzaming en uitgevoerd met zorg voor vakmannen. Dit maakt Panda Safety werkschoenen tot een waar harnas. De werkschoenen beschermen niet alleen tegen stoten en verwondingen, maar ook tegen risico’s die niet zichtbaar zijn voor het menselijk oog. Zoals bacteriën en contact met potentieel schadelijke stoffen.

Om kwaliteit te waar borgen heeft Panda drie fundamentele waarden: kwaliteit, ervaring en specialisatie.

Kwaliteit
Bij het creëren van de werkschoenen wordt altijd gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Zo kunnen zij elke drager het hoogste niveau van veiligheid en comfort garanderen. Zélfs bij langdurig gebruik.

Ervaring
Veertig jaar lang hebben zij kennis vergaard in de sectoren waar de schoenen gedragen worden. Zo ook in het ontwikkelen van producten. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij op de best mogelijke manier aan de werkelijke behoeften van de dragers voldoen.

Specialisatie
De werkschoenen bieden zelfs bescherming tegen risico’s die voortvloeien uit het werken in ongunstige werkomstandigheden. Zoals bij extreem lage temperaturen of bijzonder hoge temperaturen, maar ook werkzaamheden binnen of buiten. Panda Safety werkschoenen garanderen altijd het juiste ademend vermogen en een ideaal thermische conditie voor de voeten.

ISO 14001: 2009 Milieu certificatie

Panda Safety is gecertificeerd volgens norm ISO 14001: 2009. Dit is een internationaal geaccepteerde norm die eisen stelt voor een millieumangementsysteem. Panda Safety heeft een beleid, conform deze eisen, wat rekening houdt met de milieueffecten van hun activiteiten en producten. Aan de hand van deze norm worden ook doelstellingen met betrekking tot milieukwaliteit in kaart gebracht en geïmplementeerd. Op deze manier streeft Panda Safety voortdurend naar verbetering van hun milieudiensten en beschermen zij niet alleen de hedendaagse samenleving maar ook toekomstige generaties.

ISO 9001: 2008 Kwaliteit certificatie

De norm van het kwaliteitsmanagement, ISO 9000-serie, specificeert de vereisten wanneer een organisatie wilt aantonen dat zij in staat is om producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant. Ook dient de organisatie erop gericht te zijn de wensen van de klant te vervullen. Panda Safety heeft hiervoor een tweetal handelingen geïmplementeerd. Zij hebben een proces van monitoren en constante verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem opgezet.