Catalogus

Safety products 2019/2020

De duizenden producten van de huismerken van Cerva zijn nu te vinden op één plek. Een handig overzicht ingedeeld per collectie en productgroep.

Bij ieder product vind je een omschrijving, het materiaal, de kleurkeuzes, de maatserie, een uitleg van de normen en een foto van het product.

Daarnaast zijn de catalogi niet alleen online door te bladeren, maar ook te downloaden als PDF. Toch liever de catalogus hardcopy inzien? Vraag er naar bij jouw accountmanager.

NEURUM brochure

EEN DESIGNCOLLECTIE DIE VEEL VERDER
GAAT DAN TRADITIONELE WERKKLEDING

Een collectie bestaande uit 4 lijnen. Door het concept en de samenstelling gaat de NEURUM collectie verder dan klassieke werkkledingcollecties en biedt het klanten een nieuw perspectief van werkkleding en maximaal comfort.

Dayboro brochure

EEN COLLECTIE IN EEN MODERNE PASVORM
DIE FUNCTIONALITEIT EN COMFORT COMBINEERT

Werkkleding met absolute bewegingsvrijheid en maximaal comfort. Tijdens werkzaamheden op de knieën, gebukt of gebogen: voor iedere lichaamshouding.

Gemaakt van uniek materiaal: TRIFIBETEX®. TRIFIBETEX® is een combinatie van katoen, polyester en elastaan.

Cremorne brochure

COMFORTABELE WERKKLEDING HET HELE JAAR DOOR

Aangename, functionele en comfortabele werkkleding, zonder de bescherming te beperken. De Cremorne collectie wordt uitgevoerd in een luchtige zomer- en een warme wintervariant.

Knoxfield brochure

EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN

Functionele en moderne werkkleding, dat is de Knoxfield collectie. Individuele artikelen die bij elkaar passen en voldoen aan de eisen voor Hi-Vis. Het resultaat is een unieke collectie die bestaat uit 294 verschillende kleding artikelen.

ASSENT brochure

Werkkleding die bij jou past

Door vakmannen te observeren en te vragen naar hun mening, hebben wij werkkleding kunnen ontwerpen die aan hun wensen en eisen voldoet. ASSENT werkkleding is gebaseerd op eerlijk onderzoek en ervaringen met real life situaties.

KIXX Catalogus

Gloves to protect and impress

KIXX is het A-merk in werkhandschoenen voor in en rond het huis en specialiseert zich in tuinhandschoenen. Door continu te vernieuwen in kwaliteit en design loopt KIXX voorop en creëert het merk & product een structurele voorsprong in tuinhandschoenen voor mannen, vrouwen en kinderen.

LAAT JE INSPIREREN!

Ontvang de nieuwste producten in je mail

Wil jij de nieuwste producten voortaan gemakkelijk en snel in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek ze als eerste!