Comfort opnieuw gedefinieerd. Strik je veters eenvoudig met het QLS systeem

Comfort opnieuw gedefinieerd. Strik je veters eenvoudig met het QLS systeem

Stel je voor dat je veters altijd perfect gestrikt zijn. Niet te strak, niet te los. Je kunt je werkzaamheden de hele dag door goed uitvoeren, het vetersysteem duwt niet tegen je wreef en ook je hiel blijft stabiel zitten. Deze droom kan uitkomen met het nieuwe QLS-vetersysteem.

QLS is verslavend eenvoudig – maak je schoen vast door de knop met de klok mee te draaien, draai het vervolgens iets losser om de perfecte pasvorm te krijgen door hem tegen de klok in te draaien. Dit zorgt ervoor dat de schoen perfect aansluit, je veters niet los kunnen komen en de strakheid van de schoen constant is gedurende de dag.

Het losmaken van de veters is net zo gemakkelijk. Druk eenvoudig op de knop en de veters gaan los. Naast de draaiknop hebben de schoenen ook unieke veters: de veters hebben een constante lichtspanning waardoor ze in de speciale lussen vrij kunnen bewegen. Daardoor komen de veters niet vast te zitten en gaan ze langer mee.

Wil je dit revolutionaire vetersysteem testen? Wij hebben twee modellen Panda-schoenen met het QLS-systeem op voorraad.

  • Panda No. FIVE QLS MF S3 SRC laag – lage veiligheidsschoenen gemaakt van nerfleder, met een niet metalen composiet neus en een tussenzool gemaakt van hittebestendig aramide.
  • Panda No. SIX QLS MF S3 SRC laag – deze veiligheidsschoenen hebben dezelfde elementen als de lage schoen No. Five, alleen zijn ze ook geschikt voor de veeleisende beroepen waarvoor enkelbescherming vereist is.