Gezondheid en veiligheid bij Rehamij

Gezondheid en veiligheid

Beste partner,

Het coronavirus (COVID-19) houdt ons land in een greep en heeft een steeds grotere impact op onze samenleving. De overheid heeft de bestaande maatregelen aangescherpt en de premier roept op om alert te blijven, aanwijzingen op te volgen en op elkaar te letten. Gezondheid en veiligheid hebben bij Cerva de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de overheid nauw op en vullen dit op de best mogelijke manier in om zo het risico op besmetting te voorkomen. Graag informeren willen wij u over hoe wij omgaan met deze situatie.

 

Maatregelen
Zoveel mogelijk mensen werken vanuit huis. Op kantoor werken is slechts toegestaan als dit noodzakelijk is. Dit betekent ook geen vertegenwoordigersbezoeken. Alle vertegenwoordigers zijn telefonisch bereikbaar en bieden hulp op afstand. De klantenservice is gewoon telefonisch bereikbaar.

De hygiënemaatregelen voor de mensen die wel naar kantoor komen:

  • Regelmatig de handen wassen en/of reinigen met desinfecterende handgel.
  • Ieder lichamelijk contact wordt vermeden en gepaste afstand wordt behouden.
  • Reinigingsdoekjes worden actief gebruikt na het aanraken van kantoorspullen en meubels.

 

Bevoorrading
Met inachtneming van de bovenstaande maatregelen werken wij samen met collega’s, leveranciers en transporteurs om gewoon te kunnen blijven leveren. Met uitzondering van Corona gerelateerde producten hebben wij ruim voldoende voorraad.

 

Tot slot
In deze aangrijpende situatie doen wij ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. De getroffen maatregelen gelden tot 6 april 2020. Namens heel Cerva sterkte met de situatie. Denk aan de gezondheid van uzelf en de mensen om u heen. Om een mooie uitspraak aan te halen: het is de tijd om kort wat fysieke afstand van elkaar te nemen, om in de nabije toekomst elkaar weer te kunnen omhelzen.

Met vriendelijke groet,

 

Het Cerva team