Het Cerva-merk bouwt het succes aan de hand van 5 pijlers:

Veiligheid is het belangrijkste
Onze Hi-vis collectie is zichtbaar in mistig weer zelfs op een afstand van 100 meter en onze kniebeschermers worden aanbevolen door dokters. Daarnaast voldoen onze producten aan de internationale wetgeving op het gebied van veiligheid.

Van top tot teen
Schoenen, broeken, jassen, T-shirts, sweaters, truien, handschoenen, helmen, brillen en accessoires. CERVA heeft alles, zodat je van top tot teen beschermd wordt.

Werkkleding per beroep ontworpen
De experts van CERVA bekijken de risico’s en benodigdheden op de werkplaats. Om deze reden zijn de zolen van onze lasschoenen bestand tegen 300 °C, zijn onze speciale overalls tegen chemicaliën ook tegen irritaties en zelfs tegen radioactieve deeltjes.

Comfort is belangrijk
De producten van CERVA worden niet alleen ontwikkeld door designers maar ook door experts. Om deze reden ziet het er niet alleen modern uit, maar is het ook comfortabel en biedt het geen weerstand tijdens bewegingen op het werk.

We kijken ook vooruit
Elke jaar worden er nieuwe producten ontwikkeld vanuit ons hoofdkantoor in Praag. Het afgelopen jaar hebben we 365 nieuwe producten op de markt gebracht en dit worden er nog veel meer.

Bekijk ons Cerva assortiment

Wij geven je graag advies

Werkkleding

Handbescherming

Voetbescherming

Hoofdbescherming

LAAT JE INSPIREREN!

Ontvang de nieuwste producten in je mail

Wil jij de nieuwste producten voortaan gemakkelijk en snel in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek ze als eerste!