REFIL is een Tsjechische producent sinds 1993. Tijdens het ontwikkelen van de producten wordt er nauw samengewerkt met eindgebruikers. Gebruikersgemak is de hoogste prioritieit.

Refil heeft diverse lijnen. Vanwege het 25-jarig jubileum heeft Refil een nieuwe lijn stofmaskers ontworpen: de Ergo-lijn. Het doel van deze lijn is comfort. De nieuwe ergonomische vorm en de aansluiting op de neus zorgen ervoor dat de maskers beter aansluiten.

Het uitademventiel zorgt voor een optimale luchtstroom met minimale weerstand en verwijderd de warmte en vochtigheid in het masker. Ook is er rekening gehouden met het dragen van een stofmasker in combinatie met een bril, zonder dat de bril beslaat.

De materialen van de filters van Refil hebben over het algemeen een zeer lage ademweerstand en hoge waarden. Dit geldt ook voor de materialen gebruikt in de nieuwe ERGO-LIJN.

Bekijk ons Refil assortiment

Wij geven je graag advies

P1 – Stof

P2 – Stof

P3 – Stof

Met uitademventiel

LAAT JE INSPIREREN!

Ontvang de nieuwste producten in je mail

Wil jij de nieuwste producten voortaan gemakkelijk en snel in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontdek ze als eerste!