Nieuw: NEURUM collectie

Nieuw: NEURUM collectie

Bij het ontwerpen van onze kleding geven wij niet alleen prioriteit aan de functionaliteit van de kleding; wij streven ernaar om voor u een smaakvol ontwerp en een comfortabele pasvorm te creëren.

Om inspiratie op te doen hoefden wij het niet ver te zoeken. Iedereen op straat was onze inspiratie. Het enige wat we moesten doen was onze ogen openen terwijl we door de straten liepen en alles werd helder. Vervolgens hebben we onze individuele observaties samengevoegd en zijn we begonnen met het ontwerp, de pasvorm en de ontwikkeling van samples. Daaruit is een collectie ontstaan voor de zelfverzekerde man die niet bang is om zijn handen vuil te maken én het belangrijk vindt om er trendy en leuk uit te zien. Oók tijdens het werk.

Wat de NEURUM collectie zo uniek maakt:

» De lage taille en smalle pasvorm van de NEURUM broek heeft een moderne en jonge uitstraling.

» Een flexibele taille die ervoor zorgt dat de broek perfect past of u nu staand, knielend of zittend werk uitvoert.

» Een bijzondere capuchon die het unieke ontwerp benadrukt en de NEURUM collectie naar een hoger niveau tilt dan traditionele werkkleding.

» De praktische zakken en de badge lus die onmisbaar zijn voor de broek.

» Accessoires bestaande uit een designer gereedschapstas, een heuptas, een pet, schoenen en

handschoenen zijn een essentieel onderdeel van de collectie.

De NEURUM collectie biedt echter meer dan het smaakvolle en eyecatcher ontwerp en ideale pasvorm. Al vanaf het eerste moment dat we de NEURUM collectie ontwikkelde, wisten wij dat het innovatieve ontwerp moest worden gemaakt van nieuw, geavanceerd materiaal.

Speciaal daarom hebben wij unieke materialen ontwikkeld: Trifibetex® en TrifibetexPRO®. Alle kledingstukken zijn gemaakt van Trifibetex, behalve de werkbroeken en de werkjassen uit de Performance Line. De werkbroeken zijn volledig gemaakt uit TrifibetexPRO® en bij de werkjassen zijn slijtage gevoelige delen verstevigd met TrifibetexPRO® .

Terwijl wij de NEURUM collectie aan het perfectioneren waren, kregen we nog een idee: camouflage. Wij hebben vervolgens ons eigen camouflage design ontworpen: een geometrische camouflage.

Tot slot waren we ook erg geïnspireerd door het klassieke en welbekende denimjack. Zodoende hebben wij ook de Denim Line gecreëerd, bestaande uit een denim jas, broek en shorts.

De NEURUM collectie bestaat uit 4 lijnen:

» De CLASSIC Line voldoet aan de strenge eisen voor werkkleding.

» De PERFORMANCE Line bestaat uit TrifibetexPRO® voor slijtgevoelige delen en kledingstukken.

» De CAMOUFLAGE Line met zijn eigen karakteristieke geometrische vormen.

» De DENIM Line geïnspireerd op het klassieke denimjack.

Met het concept en de samenstelling gaat de NEURUM collectie verder dan klassieke werkkledingcollecties en biedt het klanten een nieuw perspectief van werkkleding en maximaal comfort.

Klik hier om de NEURUM collectie meteen te bekijken.