Nieuwe innovatie op het gebied van ademhalingsbescherming

Nieuwe innovatie op het gebied van ademhalingsbescherming

Het innoverende merk CleanSpace is toegevoegd aan het assortiment van Cerva. CleanSpace heeft met haar maskers een doorbraak bereikt in de technologie voor persoonlijke beschermingsmiddelen; een compact ademhalingsmasker dat om de hals gedragen wordt.

Werk kan weer met plezier gedaan worden door meer bewegingsvrijheid. Geen onderdelen meer bevestigd aan je middel en/of hoofd, geen vervelende kabels meer die de verschillende onderdelen met elkaar verbindt en geen luchtslang die langs je rug loopt. Werknemers kunnen hun werk beter en gemakkelijker uitvoeren.

Bij huidige ademhalingsbescherming krijg je continu lucht aangevoerd, waardoor je last van je luchtwegen en je ogen kunt krijgen. Bij de maskers van CleanSpace krijg je alleen lucht aangevoerd als je daadwerkelijk ademt en voorkomt dus onnodige irritaties. Daarnaast is de batterij veel kleiner en dus veel lichter. Ook meten de maskers de luchtdruk buiten, zodat er meer lucht is binnen dan buiten, zodat de lucht binnen naar buiten wil, bij huidige maskers is dit precies andersom.

Bij huidige ademhalingsbescherming draag je een grote, zware batterij om je middel en loopt er een luchtslang langs je rug. De batterij van de CleanSpace maskers zijn klein en licht en zitten samen met het filter en de motor in 1 compacte unit. De maskers zijn getest op fitting, met als resultaat een masker dat een uitstekende pasvorm heeft en niet afzakt of ongemakkelijk zit. Je draagt het masker om de hals.

De ademhalingsbescherming van CleanSpace zit, in tegenstelling tot huidige producten op markt, comfortabel, voorkomt irritaties en is makkelijk in onderhoud. De moderne ontwerpen zijn zo compact mogelijk gemaakt en zijn licht, ergonomisch en makkelijk in gebruik om zo de bewegingsvrijheid te bevorderen.

Het assortiment van CleanSpace bestaat uit volgelaatmaskers, halfgelaatsmaskers, filters en accessoires. Door de jaren heen heeft CleanSpace meerdere awards gewonnen voor hun expertise en baanbrekende innovaties.

Wil je kennis maken met de maskers en ze uitproberen? Neem dan contact met ons op zodat één van onze specialisten langs kan komen.