Cerva gaat tijdelijk sluiten

Voor het eerst sinds de opening gaat Cerva tijdelijk sluiten

In 2020 gaat Cerva over op het SAP CRM-systeem. Sinds 2015 is Cerva lid van de CERVA groep. CERVA heeft een team van SAP experts in dienst die meerdere branches begeleid hebben in een succesvolle overgang. Na lang wachten en werken in een verouderd systeem mogen ook wij aansluiten in hun ingericht SAP systeem. Het afgelopen jaar zijn we met deze experts druk bezig geweest om onze overgang zo goed mogelijk voor te bereiden. 

In verband met onze overgang naar het SAP systeem zullen wij tussen 20 december 2019 en 6 januari 2020 geen werkzaamheden in ons systeem kunnen uitvoeren. In deze periode zal onze customer service wel telefonisch en per email bereikbaar zijn om vragen te beantwoorden of product advies te verlenen. Echter zullen er geen logistieke handelingen meer plaatsvinden. 6 Januari 2020 zal het SAP systeem live gaan.

Door de overgang naar SAP willen we u vragen rekening te houden met de volgende data:

  • 12 december plaatsen wij onze laatste bestelling bij het CERVA hoofdkantoor
  • 16 december plaatsen wij de laatste bestelling bij onze overige leveranciers
  • 20 december verwerken wij de laatste orders, alle orders die na deze datum worden ingezonden worden vanaf 6 januari verwerkt

 

Wij willen u verzoeken uw orders vòòr deze data in te sturen zodat wij deze tijdig kunnen verwerken en verzenden.

Wij kijken er naar uit om u vanaf januari in SAP van dienst te kunnen zijn!

Heeft u vragen over wat deze verandering voor uw bedrijf gaat betekenen? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op. Wij vertellen u graag meer over SAP!

Vul dit formulier in.

    Met het invullen van deze gegevens geef ik toestemming aan Rehamij B.V. om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals beschreven is in de privacyverklaring.