Top 5 best verkochte Free Hand handschoenen van 2018

Top 5 best verkochte Free Hand handschoenen van 2018

Onlangs is de nieuwe catalogus van Free Hand uitgekomen. Free Hand is gespecialiseerd in werkhandschoenen en in de catalogus vind je dan ook een breed scala aan mechanische, chemische, thermische, multifunctionele, snijvaste én lashandschoenen. Benieuwd naar de bestverkochte handschoenen van 2018? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

#5 RUFINUS

Deze mechanische handschoenen zijn perfect voor precisiewerk. De slijtvaste nylon drager neemt geen vocht op en droogt snel. De drager is naadloos, wat comfort en extra stevigheid van het materiaal garandeert. De gedipte nitril coating zorgt voor een goede grip bij droge werkzaamheden. Ook hebben deze handschoenen een optimale vingergevoeligheid.

Voldoet aan de norm: EN 388:2016 (3131X)
De aanbevolen werkzaamheden van deze handschoenen zijn: automobielindustrie, transport en opslag, bouw en machinebouw.

#4 PURPUREA

Deze geitenleren handschoenen met katoenen rug en lederen vingertoppen zijn vooral in België heel populair. In België zijn ze nog steeds erg gehecht aan nappa tropic handschoenen.

Voldoet aan de norm: EN 388:2016 (2121X)
De aanbevolen werkzaamheden van deze handschoenen zijn: bouw, landbouw en bosbouw, automobielindustrie, industrie, transport en opslag en machinebouw.

#3 TETRAX

Deze mechanische, nylon handschoenen zijn geschikt voor zware werkzaamheden en verzekeren de veiligheid van de handen door de hoge slijtweerstand. De handschoenen zijn dubbel gedipt in latex. De buitenste laag zorgt voor antislip op de palm en de vingers, wat resulteert in een uitstekende grip. Ook sluiten de handschoenen perfect aan door het elastische manchet.

Voldoet aan de norm: EN 388:2016 (3122X)
De aanbevolen werkzaamheden van deze handschoenen zijn: transport en opslag, machinebouw, bouw, mijnbouw en winnen van delfstoffen, zware industrie, landbouw, bosbouw en visserij.

#2 CASPIA

De Caspia handschoenen hebben een hoge chemische bestendigheid en zijn herbruikbaar. De handschoenen met lang manchet zijn gemaakt van latex en hebben een  0,7 mm neopreen coating. Hierdoor hebben ze een goede schuur- en snijweerstand en een goede vingergevoeligheid.  Ook hebben ze een goede grip, door de antislip op de palm. De handschoenen zijn cat. 3, wat inhoudt dat ze bescherming bieden als er ernstige of onomkeerbare schade aan de gezondheid kan ontstaan.

Voldoet aan de norm: EN 388:2016 (2110X), EN 374-1:2016 ( AKLMNPST), EN 374-5:2016
De aanbevolen werkzaamheden van deze handschoenen zijn: automobielindustrie, transport en opslag, chemische industrie, machinebouw, de bouw, mijnbouw en winnen van delfstoffen, zware industrie, landbouw, bosbouw en visserij.

#1 BONASIA

Deze absolute nummer 1 is een uitschieter vergeleken met de rest en dat komt enerzijds door de ultra dunne-18GG. Anderzijds komt dit door de zeer hoge bescherming tegen snijden vanwege de HPPE-vezels. Ook hebben deze handschoenen een hoog comfort door het elastisch manchet, de hoge vingergevoeligheid en de goede grip. De PU palmcoating maakt de handschoenen geschikt voor werkzaamheden met water en olie. Bovendien laten deze handschoenen geen vingerafdrukken achter.

Voldoet aan de norm: EN 388:2016 (3X42B)
De aanbevolen werkzaamheden van deze handschoenen zijn: automobielindustrie, transport en opslag, de bouw, machinebouw, landbouw, bosbouw en visserij.

Benieuwd naar de rest van de Free Hand collectie? Bekijk hier de catalogus!
Wil je graag de top 5 van een andere categorie? Laat het ons weten!