TRIFIBETEXⓇ: ons nieuwe, unieke materiaal

TRIFIBETEX: ons nieuwe, unieke materiaal

INNOVATIEF MATERIAAL MET OPTIMALE BEWEGINGSVRIJHEID
& HOGE MATE VAN COMFORT

TRIFIBETEX is een unieke combinatie van 3 materialen: katoen, polyester en spandex. Deze combinatie zorgt voor optimaal comfort en flexibiliteit tijdens werkzaamheden.

TRIFIBETEX bestaat voor 62% uit katoen. Dit zorgt ervoor dat het materiaal zeer prettig aanvoelt op de huid, een hoog ademend vermogen heeft en zeer goed absorbeert. Daarnaast bestaat TRIFIBETEX voor 35% uit polyester. Dit maakt het materiaal sterk en zorgt ervoor dat het niet kreukelt. Het behoudt zijn vorm, stoot vuil af en heeft een lange levensduur, ook bij frequent wassen. Een geweldige toevoeging aan deze combinatie is spandex. TRIFIBETEX bestaat voor 3% uit dit materiaal. Het zorgt ervoor dat TRIFIBETEX producten bij druk uitrekt en vervolgens weer de originele vorm aanneemt.

De combinatie van katoen, polyester en spandex, de manier van stikken en de hoeveelheid garen zorgen voor de unieke eigenschappen van TRIFIBETEX:

» Sterk
» Ademend
» Kleurechtheid
» Absorptie
» Elasticiteit
» Vuil resistentie
» Optimaal draagcomfort
» Prettig op de huid

Het unieke TRIFIBETEX materiaal voldoet aan de wensen voor optimaal draagcomfort, is gemakkelijk te onderhouden en heeft een lange levensduur. TRIFIBETEX is op een ecologisch verantwoorde manier geproduceerd.