Accountmanager België

Accountmanager België

Ben jij communicatief sterk, commercieel ingesteld en ben je graag onderweg? Heb je kennis van de PBM branche en ben je relatiegericht? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Accountmanager beheer en onderhoud jij de bestaande relaties in jouw regio. Je bent ondernemend en neemt geen genoegen met je huidige klantenbestand. Je wilt deze uitbreiden en benadert potentiele klanten proactief. Door jouw kennis en goede verkoop skills weet je te overtuigen en vertrouwen te creëren en zo duurzame samenwerkingen aan te gaan. Je zoekt en benut kansen om jouw doelstellingen te bewerkstelligen. Jouw deskundigheid en betrouwbaarheid is onze kracht.

Jouw profiel

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in B2B;
  • Kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen is een pré;
  • Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse & Franse taal uitstekend in woord en geschrift;
  • Je bent relatiegericht, zelfstandig en ondernemend;
  • Je bent ambitieus en commercieel gedreven;
  • Je hebt een winnaars mentaliteit en bent resultaatgericht.

 

Wat bieden wij jou?
Als Accountmanager bij Rehamij heb je een verantwoordelijke fulltime baan, in een leuk team met fanatieke collega’s. Naast je primaire salaris, ontvang je goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
Rehamij is een toonaangevend bedrijf binnen de PBM branche. Als totaalleverancier bieden wij met ons good, better, best concept een volledig assortiment aan PBM’s. Naast A-merken leveren wij ook onze hoogwaardige eigen merken. Onze kernwaarden zijn deskundigheid, betrouwbaarheid, snelheid en flexibiliteit en vind je terug in hoe wij met onze klanten en met elkaar omgaan. Onze cultuur is informeel, familiair en resultaatgericht. In onze organisatie werken zo’n 40 enthousiaste medewerkers.

Heb je de ambitie om te presteren, herken je jezelf in het bovenstaande profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Stuur jouw sollicitatie vandaag nog naar irma@rehamij.nl t.a.v. Irma Jong.